Mititica își caută prieten

blogger templates
Mai poposim odată pe tărâmurile misterioase ale Neogenului, fiindcă – nu-i aşa? – doar acolo găsim cele mai faine poponeţuri. Mititica din poză este foarte clar că e nefericită şi nu are noroc în dragoste. Asta chiar dacă are ciorăpei cu danteluţă, şi chiloţei curaţi pe ea, ceea ce nu putem spune despre prea multe. Privirea senzuală ascunsă după cele două dioptrii monstruoase ne face să credem că ar iubi şi-un cimpanzeu, oricum nu ar distinge prea bine ce este. Iar arcuirea.. ahh, arcuirea trupului demonstrează că este o expertă în stat capră.

Acuma, eu nu ştiu ce lume umblă pe Neogen ăsta, dar un bărbat adevărat care s-o ia de buci trebuie că s-o găsi până la urmă. Vorba aia, dacă îşi găseşte prieten Oana Roman sau Sânziana Buruiană, de ce nu şi mititica? Ce au alea şi ea nu? Din contră, ea are grijă de corpul ei, nu bagă prostii în gură decât dacă recunoaşte gustul. În rest fără grăsimi, fără dulciuri, să se menţină subţirică şi apetisantă. Ceea ce nu putem spune de d-alde altele, de se fac cât scroafele.

Mititica are totuşi o doleanţă. Fiindcă cei de dinainte nu au avut prea mare grijă cu ea şi au fost sălbatici, nişte brute care nici măcar nu o mai sunau a doua zi.. ei bine.. nu ştie cum să vă spună asta, că îi este cam ruşine.. dar s-a cam lărgit, grav.. de aceea acum nu mai simte aproape nimic la un penis normal şi are nevoie neapărat de unul de peste 20 de cm. Deci cei interesaţi în a-i câştiga inima domnişoarei, să se pună întâi cu ruleta pe măsurat dotarea.

ATENŢIUNE, VĂ AVERTIZĂM CĂ URMEAZĂ O IMAGINE ŞOCANTĂ. Deschiderea acestei poze se face strict pe propria răspundere. Există riscul ca o perioadă să fiţi incapabili să mai faceţi sex, chiar dacă sunteţi bărbat sau femeie. Bonus: încă o poză cu mititica

0 Response to "Mititica își caută prieten"

Trimiteți un comentariu